loading...
Kezdőlap / Egyéb / 21 idegesítő emberi szokás, ami mellett kár lenne szó nélkül elmenni

21 idegesítő emberi szokás, ami mellett kár lenne szó nélkül elmenni

1. ,,Így néz ki a haverom számítógépének az asztala. Ember az ilyen?!”

  

2. ,,A feleségem így használja a fogkrémünket minden kib**szott reggel…”

  

3. ,,A feleségem így bontja ki az ételeket, amikor csinál valamit a konyhában.” 4. ,,Átjöttek a bátyám haverjai és így tették le a cipőiket… Normálisak ezek?!” 5. A parkoló felfestése mindig okkal történik. 6. ,,Megkérdezte a férjem, hogy belekóstolhat-e mire én mondtam, hogy igen. Erre ő…” 7. ,,A barátom valószínűleg egy pszichopata: random nyitogatja ki a tablettákat…” 8. ,,A barátom egy fényképet tart a WC-jéről a WC-jében.”

  

9. Milyen ember lehet az, aki visszateszi a tojáshéjat a tojástartóba?!?

  

10. ,,Így néz ki a tanárunknál egy ‘táblatörlés’…” 11. ,,Anyám valószínűleg rekordot állított be az el nem olvasott e-mailek számában…” 12. ,,A barátom valószínűleg nem százas: így kezdi enni a pizzaszeletet.” 13. ,,Egy szörnyeteghez mentem feleségül!” 14. ,,A visszazárható csokis kekszben egy a jó, hogy visszazárható. Erre azonban látszólag magasról sz*rik a feleségem…” 15. Az ember, aki így eszi a KitKat-et, nem tiszteli eléggé a csokoládé fogalmát.

  

16. ,,A 9 éves fiam pénztárcája. Látszik, hogy nem neki kellett megdolgoznia ezért a pénzért, különben jobban tisztelné…”

  

17. Parkolómester. 18. ,,A barátom így eszi a Magnumot.” 19. ,,Anarchia a munkahelyemen: az új kollégánk úgy döntött, hogy mindet megkóstolja…” 20. ,,Úgy gondolom, hogy ez már megállná a helyét indoklásképpen egy válóperben…” 21. ,,A kollégám úgy eszi a mandarint, mintha csak egy alma lenne…”

forrás

Ezt láttad már?

15 ember, aki utólag döbbent rá, hogy rosszul csinálta, amit csinált

1. ,,Csak a föld alatti garázsommal szerettem volna hencegni a rokonoknak, de kiderült, hogy gombnyomásra …

loading...
error: