loading...
Kezdőlap / Érdekes / 4 börtön tetoválás, és annak jelentései , gondolni sem mertem :S

4 börtön tetoválás, és annak jelentései , gondolni sem mertem :S

Az 1488-as szám, bárhol a testen.

A fehér felsőbbrendűséget jelképezi a náci elitéltek körében. Külön is használható a két szám, 14, és 88 gyanánt. Például a Nuestra familia nevű banda is használja ezt a számsorozatot. A 14 valójában 14 szót jelen, amit David Lane vezér mondott :” We must secure the existence of our people and a future for White Children”
A 88 pedig a 8 betű rövidítése, és a kétszer HH, azaz Heil Hitler.

-éb mot-A pókháló tetoválás.

Nagyon sok olyan ember is viseli manapság ezt a szimbólumot, akik életükben nem voltak rács mögött, mivel nagyon trendi lett.

A börtönben a pókháló jelentése, a nagyon hosszú börtön büntetést szimbolizálja. A jelentése konkrétan az, ahogy a pókhálóba beleragadnak a ártatlan lényem úgy ragadtak ők is be a rácsok mögé a bűnözökkel együtt.
Továbbá ezt általában könyökre szokták tenni, mivel a rabok sokat ülnek, és olyan sokat van lent az asztalon a könyökük, hogy a pók hálót sző rá.

A könnycsepp tetoválás a szem környékén

A legsűrűbben látható a börtönökben ez a szimbólum, aminek többféle jelentése van, de alapvetően mind az ember élet kioltásáról, vagy annak kísérletéről szól.
Ha üres a könnycsepp, akkor csak kísérlet volt, ha teli akkor nem csak kísérlet volt. Továbbá jelenti még a bosszút, és az erőt is, hiszen a szem környékén a szem alatti csonton a legfájdalmasabb a tetoválás.

5 ágú korona

A hírhedt latin Kings banda tagjai viselik ezt magukon.
A latin Kings a legnagyobb latin banda Amerikában, és ha a tetoválás mellé még csatlakozik a ALKN felirat is, akkor annak a további jelentése az, hogy : Mindenható Latin Királyi Nemzet. A banda 1940 óta működik, és a koronán látható színek, kövek és egyéb motívumok jelentését még nem sikerült megtalálni..

tetovalas

Ezt láttad már?

600 ezer forintot fizet neked ez az olasz falu, ha odaköltözöl… Táskád megvan?

Amikor megláttam ezt a cikket, egy percre elgondolkodtam… Egy olasz hegyi falu, Bormida polgármestere 2000 …

loading...
error: