loading...
Kezdőlap / Életmód / A 8 legfurcsább házaspár a világon. Az ötödiktől lefordultam a székről!

A 8 legfurcsább házaspár a világon. Az ötödiktől lefordultam a székről!

A szerelem nem válogat – életkortól, külső és belső tulajdonságoktól függetlenül mindenkit elér a szerelem, olykor olyanba is beleszeretünk, amit megmagyarázni nem lehet. Ezért szép a szerelem: kiszámíthatatlan, megmagyarázhatatlan. Van, hogy hamar elillan, és van, hogy évtizedeken át kitart. Most a legfurcsább párokat mutatjuk be, akik bizonyítják, hogy a szerelem tényleg bármire képes.

A világ legfiatalabb párja
Minden kislány egy csodálatos esküvőről álmodik – a kilenc éves Jayla Cooper már két éve szenvedett leukémiában, amikor a család úgy döntött, hogy megadják lányuknak az esküvő örömét. A legjobb barátjához, Jose Griggs-hez, egy hétéves kisfiúhoz ment hozzá, akivel a kórházban ismerkedtek meg. Az esküvő 2009 februárjában volt, a kis Jayla 2009 áprilisában elhunyt.

A házaspár, aminek tagjait ugyanúgy hívják
A texasi fiút Kelly Hildebrandt-nak hívják, a floridai lányt pedig…Kelly Hildebrandt-nak! Megismerkedésük története vicces: a lány rákeresett a nevére Facebookon, és meglepődve tapasztalta, hogy egy fiút is ugyanígy hívnak. Mivel tetszett neki a srác, úgy gondolt, ráír egy jópofa üzenettel: “Hé, ugyanaz a nevünk!” Nyolc hónapra rá eljegyezték egymást, azóta össze is házasodtak.

A leghosszabb ideig elválasztott szerelmesek
Boris és Anna Kozlov csupán három napja voltak házasok, amikor Boris-t behívta a Vörös Hadsereg. Amikor Boris hazatért a háborúból, feleségét és családját Szibériába deportálták. Azt hitték, soha többé nem fognak találkozni, de az akkor 80 éves Boris, amikor szülővárosában meglátogatta szülei sírjait, felismerte Annát, aki pont a régi házukat látogatta meg, ahol pár napig éltek házasként. Odaszaladt hozzá, és azt mondta: “Drágám, olyan régóta várok rád. Feleségem, életem…”


A világ legalacsonyabb párja
Douglas Maistre Breger da Silva és Claudia Pereira Rocha összesen 183 centiméteresek. A férfi 90, felesége 93 centiméter magas.

Nem a méret a lényeg
Németh Ágnes és Dittmár Roland között több mint fél méter a különbség. Egymásra találásukat Roland barátainak köszönhetik, akik elújságolták neki, hogy megtalálták a számára méretben is ideális nőt. A vakrandin minden téren óriási volt az alacsony termetű artista döbbenete, amikor szembesült későbbi kedvese méreteivel. A kezdeti szimpátiából barátság, majd pedig a mai napig is tartó szerelem szövődött.

A legidősebb házaspár
Karam és Katari Chand még 1925-ben, azaz 87 évvel ezelőtt kötött házasságot: a menyasszony mindössze 13 éves volt az esküvő idején, míg vőlegénye 20. Bár házasságuk elrendezett volt, megszerették egymást és boldogan élték le az életüket. Az idén 107 éves férjnek és 100 éves feleségének 8 gyermeke és 28 unokája van.

A legnagyobb korkülönbség
Ahmed Muhamed Dore és Safia Abdulleh 95 év körkülönbséggel fogadtak egymásnak örök hűséget. A 112 éves férfi akár szépunokája lehetne 17 éves feleségének.

Azonos nemű pingvinpár

Harry és Pepper két Magellán pingvin, akik a San Francisco-i állatkertben élnek. Amikor elkezdtek barátkozni, a gondozók azt hitték, csupán barátságról van szó. Aztán a két pingvin közös fészket kezdett építeni, a közeledő nőstények iránt pedig nem tanúsítottak érdeklődést. 2008-ban örökbe fogadtak egy tojást, a gondozók szerint ők voltak a legjobb szülők a pingvinek között. Sajnos 2009-ben szakítottak.

forrás

Ezt láttad már?

21 dolog, amelyhez hasonlót még biztosan nem láttál korábban

Néhány évvel ezelőtt még az embernek nem nagyon volt választása, egyszerűen neki kellett vágnia a …

loading...
error: