A buszsofőr lát egy férfit, egy 3 éves kisfiúval felszállni. Amikor meglátja a lábukat, borzongás fut végig a hátán.

Tim Watson, San Franciscótól nem messze dolgozik, mint buszsofőr. Egy nap egy fiatal férfi és egy 3 éves kisfiú szálltak fel a buszra, majd leültek az utolsó sorban. Timnek volt egy rossz érzése, amikor meglátta a kicsit sírni. Aztán hirtelen beugrott neki: a gyermek úgy néz ki, mint a rendőrség által leírt kisfiú, akit egy órája raboltak el a könyvtárból. De ahhoz, hogy teljesen biztos legyen a dolgában, és ne veszélyeztesse a gyermek életét semmilyen módon, Timnek ki kellett ötleni egy briliáns tervet.

busz-sofor1

Megállt a busszal, és megkérdezte az utasokat, hogy bármelyikük látott e egy hiányzó hátizsákot. Végig ment a buszon az utasok között, és végig kérdezett mindenkit. Amikor a férfihez és a kisfiúhoz ért, nézte a lábukat: akárcsak az eltűnt 3 éves fiúnak, kék nadrágot, és piros szandált viselt! Miközben úgy tett, mintha továbbra is keresné a “hiányzó csomagot”, a buszvezető titokban szólt a rendőrségnek.

busz-sofor3

A rendőrség már várta a buszt a következő megállóban. Ahogy az utasok leszálltak a buszról, a gyermek biztonságba került, a gyermekrablót őrizetbe vették. Hála a buszsofőr gyors intézkedésének sikerült a szörnyű helyzetet elkerülni.

busz-sofor2

A kétszeres apa, Tim Watson egyszerűen megkönnyebbült: “Lehetett volna az én gyermekem is, akit elraboltak … Azt tettem, amit minden apa tenne ilyenkor.”

Egy videó a történetről:

 

Oszd meg a történetet ismerőseiddel!

forrás

Ezt láttad már?

30 megdöbbentő kép, ami megmutatja, hogyan néznek ki az ételek, még mielőtt betakarítják őket

Mindennapi étkezésünk szerves részét képezik, ám legtöbbször mégsem tudunk róluk nagyon semmit. Hogy ezt egy …

error: