loading...
Kezdőlap / Érdekes / A lány webkamerája elkezdett furcsán viselkedni, és soha nem kapcsolt ki. De ez még csak a kezdet…

A lány webkamerája elkezdett furcsán viselkedni, és soha nem kapcsolt ki. De ez még csak a kezdet…

Mindenki használta a webkameráját a laptopján vagy számítógépén legalább egyszer az életben (feltéve, ha rendelkezik kamerával a készülék). Skype-olásra az ismerősökkel, barátokkal, vagy természetesen, szelfi készítésre. Ez a lány is bekapcsolta egyszer a webkameráját, viszont az sosem kapcsolt ki. Erről a lány mit sem tudott…Jó tanács: ezért érdemes letakarni a számítógép webkameráját, amikor nem használjuk.

webcam5

Akinek van webkamerája, az életben egyszer biztosan használta. Ez a lány sem kivétel.

webcam4

De miután az anyukájával beszélt, valami nagyon furcsa dolog történt. A webkamera nem kapcsolt ki. Soha.

webcam3

Erről persze a lány mit sem tudott.

webcam2

Aztán a számítógép furcsán kezdett el viselkedni, néha teljesen váratlanul hangokat adott ki, és volt olyan, hogy az éjszaka közepén zenét játszott le. De ez csak a kezdet volt…

webcam1

A fenti jelenetek egy rövidfilmből vannak kivágva, amelynek a címe “Webcam”. Ez egy megrendezett film, azonban a cselekménye sokkolóan igaz történeten alapul.

2010-ben az FBI őrizetbe vett egy 31 éves Kaliforniai férfit, aki fiatal lányok számítógépére tört be, és a webkamerájukon keresztül kémkedett utánuk. Az FBI beszámolója alapján a 31 éves hacker rosszindulatú vírusokkal fertőzte meg az áldozatok számítógépeit és átvette az irányítást a készülékek felett. Az igaz történet alapján készítette el egy fiatal csapat a lent található “Webcam” című rövidfilmet, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy akárki veszélynek lehet kitéve. Miután megnézted a videót, te is le fogod takarni a webkamerádat valamivel, az biztos.

forrás

Ezt láttad már?

30 megdöbbentő kép, ami megmutatja, hogyan néznek ki az ételek, még mielőtt betakarítják őket

Mindennapi étkezésünk szerves részét képezik, ám legtöbbször mégsem tudunk róluk nagyon semmit. Hogy ezt egy …

loading...
error: