loading...
Kezdőlap / Életmód / Az örömapa behurcol egy másik férfit is az oltár elé… ezután senki szeme sem maradt szárazon!

Az örömapa behurcol egy másik férfit is az oltár elé… ezután senki szeme sem maradt szárazon!

Delia D. Blackburn egy esküvői fotós, aki azt hitte, hogy már mindent látott, ami egy menyasszonnyal és a vőlegénnyel történhet. De Bretagne Bachman, a menyasszony apja valami hihetetlent csinált, amit le kellett fényképeznie.

s1-1

Todd Bachman, mint jó apához illik büszkén vezette lányát az esküvői ceremónia helyszíne felé, amikor egy pillanatra megállt. A násznép teljesen megzavarodott. Ám ekkor Todd megragadta lánya mostohaapjának kezét, mivel azt akarta, hogy így ketten együtt vezessék Brittanyt az oltárhoz.

s2-1

s3-1

Ez volt az a pillanat, amikor mindenki könnyekig meghatódott. Brittany két “igazi” papája között vonult vőlegénye felé. Biztosak vagyunk benne, hogy a menyasszony és az egész násznép is hallatlanul büszke most az édesapára. Hiszen a két apa között akár fagyos, rossz viszony is lehetne. Ám Todd evvel a tettével bizonyította, hogy egy család életében a legfontosabb az egymás iránti szeretet.

s4-1-800x597

s5-1

Ezt az önzetlen gesztust már 1.200.000 ember lájkolta és több mint 500.000-en megosztották. “Sírnom kellett… Milyen hihetetlen tény”, írja egy nő a Facebook-on. Oszd meg Te is ezt a különleges esküvői fényképeket másokkal is a Facebook-on!

forrás

Ezt láttad már?

30 megdöbbentő kép, ami megmutatja, hogyan néznek ki az ételek, még mielőtt betakarítják őket

Mindennapi étkezésünk szerves részét képezik, ám legtöbbször mégsem tudunk róluk nagyon semmit. Hogy ezt egy …

loading...
error: