Ez a csinos lány váratlanul meghalt pedig fiatal és sportos volt. A halál oka megdöbbentő, valószínűleg te is csinálod…

Lanna Hamann 16 éves korában elment nyaralni a családjával és néhány barátjával, mindenkinek jó kedve volt, senki sem gondolta volna, hogy életük legrosszabb nyaralása lesz.

csinos-fb

Egyik reggel Lanna lement a tengerpartra futni, ahol váratlanul összeset, próbálták újraéleszteni de nem sikerült. Mindenkit lesújtott Lanna halála, hiszen egy fiatal, sportos, csinos, energiával teli lányról volt szó. Mindenki értetlenül állt a történtek előtt. Az édesanyja elmondása szerint a lány a halála napján nem ivott vizet, csak energiaitalokat ivott és ő erre gyanított, hogy ez okozhatta a halálát.

lany-kep

Jack Wolfson kardiológus megerősítette az anya feltételezését és megállapította, hogy a rendszeres energiaital fogyást miatt állt meg a lány szíve. Az energiaitalok túl sok cukrot és túl sok koffeint tartalmaznak ami nagyon veszélyes még egy egészséges, sportos emberre is, befolyásolják a vérnyomást és a pulzust.

Az elhunyt lány anyukája mindenkit arra kér, hogy senki se fogyasszon energiaitalokat mert bárkivel megtörténhet az ami a szeretett lányával.

forrás

Ezt láttad már?

15 szórakoztató mesefilmes baki, ami felett valószínűleg Te is elsiklottál korábban

Az ember talán azt hinné, hogy egy teljes egészében számítógépes technikával legyártott animációs film esetében …

error: