loading...
Kezdőlap / Érdekes / Halálra ítélt gyilkosok utolsó vacsorái képekben

Halálra ítélt gyilkosok utolsó vacsorái képekben

Mit kérnek utolsó vacsorának a leggonoszabb gyilkosok Amerika börtöneiben? Henry Hargreaves fotós újra elkészíttette és lefotózta azokat az ételeket, amiket az elítéltek kértek a halálsoron életük utolsó étkezésük gyanánt. Némelyik fogás igencsak megdöbbentő…

A fotós egy bizarr, de egyben nagyon is érdekes témához nyúlt: vajon mit esznek ezek a társadalomból kitaszított, nyilvánvalóan gonosz emberek, utolsó vacsoraként? Nos, van, aki teljesen átlagos fogásokat kért, van, aki annyi ételt rendelt a tányérjára, amivel egy egész család is jól lakott volna, de a legfurcsább mindenképpen az egy szem olívabogyó volt.

Victor Feguer: egyetlen szem olívabogyó, óriás fehér porcelántányéron, késsel-villával.

utolsovacsora17

utolsovacsora18John Wayne Gacy , “Pogo bohóc”: 12 garnéla, egy doboz KFC csirkeszárny (korábban egy KFC étterem tulajdonosa volt), hozzá köretnek sült krumpli és eper.

utolsovacsora16

utolsovacsora15Ronnie Lee Gardner: homárfarkat, bélszínt, almás pitét és vaníliás fagylaltot kért, és kérte, hogy utolsó napjaiban megnézhesse a teljes Gyűrűk Ura trilógiát.

utolsovacsora13

utolsovacsora14Timothy McVeigh: az oklahomi robbantó két adag mentás-csokis fagylaltot kért utolsó vacsora gyanánt.

utolsovacsora12

utolsovacsora7Allen Lee Tiny Davis igazi ínyencfalatokat kért: sült homárfarkat, kagylót, garnélát, sültkrumplit és fokhagymás kenyeret evett, mellé pedig egy korsó sört gurított le.

utolsovacsora11

utolsovacsora9 Angel Nieves Diaznak nem volt különleges kérése, így a szokásos börtönkosztot kapta. Egy falatot sem evett belőle.

utolsovacsora10

utolsovacsora8Ted Bundy: Közepesen átsütött steaket evett, rösztivel, pirítóssal, tükörtojással és vajjal. Italnak narancslevet és tejet kért.

utolsovacsora5

utolsovacsora6

Ezt láttad már?

600 ezer forintot fizet neked ez az olasz falu, ha odaköltözöl… Táskád megvan?

Amikor megláttam ezt a cikket, egy percre elgondolkodtam… Egy olasz hegyi falu, Bormida polgármestere 2000 …

loading...
error: