loading...
Kezdőlap / Életmód / Így tudod a leggyorsabban és a legegyszerűbben csökkenteni a derékbőségedet

Így tudod a leggyorsabban és a legegyszerűbben csökkenteni a derékbőségedet

A kutatóktól már megtudtuk azt, hogy a fogyás és a kókuszolaj nem idegenek egymás számára. A kókuszolaj ugyanis olyan zsírsavakat tartalmaz, amelyek a fogyókúrázok számára megfelelően aktiválódnak, és így az álmodott alak elérése nem csak állom többé.

waistline

A kókuszolajban található zsírsavak egyike a triglicerid, ami segít a szervezetben lerakódott zsírokat gyorsabban elégetni. A kókuszolaj leggazdagabb és legtermészetesebb forrása az MCT ez képes növelni az anyagcserét, és így a fogyást is beindítja. Ösztönzi a szervezetet egy olyan mennyiségű energia előállítására, amely az egész test számára jótékonyan hat. A japán kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a kókuszolaj a leghatékonyabb természetes zsírégető. Amikor ugyanis MCT-t bevisszük a szervezetünkbe és ez által az étrendünkbe, a test jóval kevesebb zsírt fog tárolni. A már elraktározott zsírok pedig ennek hatására bomlani kezdenek és beindul a fogyás.

Az MCT nem csak a szervezet anyagcseréjét pörgeti fel, de külön gyógyító tulajdonsággal is rendelkezik. A kókuszolaj ahhoz hasonló természetes zsírokat tartalmaz ugyanis, mint amelyek az anyatejben is megtalálhatóak. A kutatók már számos közös kapcsolatot is találtak a kettő között, így nyugodtan kijelenthető, hogy a kókuszolaj az egyik legtermészetesebb erőforrásaink egyike.

Ha fogyni szeretnénk és nincs elég energiánk és kapacitásunk egy hosszas, hetekig tartó diétába belekezdeni, akkor mindenképp ajánlott a kókuszolaj  étrendünkbe való beiktatása. A kívánt alakot így természetesen és nagyobb erőfeszítések nélkül is elérhetjük.

Ezt láttad már?

30 megdöbbentő kép, ami megmutatja, hogyan néznek ki az ételek, még mielőtt betakarítják őket

Mindennapi étkezésünk szerves részét képezik, ám legtöbbször mégsem tudunk róluk nagyon semmit. Hogy ezt egy …

loading...
error: