Mit árul el rólad a lábfejed és ujjainak a formája?

Jane Sheehan amerikai író, Olvassuk a lábainkat nagy sikerű könyve alapján most megtudhatod, mit árulnak el rólad a lábujjaid. Képzeletben húzzunk egy ferde vonalat a nagylábujjunktól a kis lábujjunk felé, és azok az ujjak, amelyek kilógnak, azok nagynak minősülnek, és amelyek alul maradnak, azok a rövid ujjak.

labak23123

A nagylábujj: ha a nagylábujj kisebb, az azt jelenti, hogy képes vagy egyszerre több dologra is koncentrálni. Meggyőzőerőddel magad mellé állíthatsz embereket, akik támogatni fogják elképzeléseidet.

Második ujj: azt mutatja meg, hogy mit kívánsz az életben. Ha sikerül elérned ezt a dolgot életedben, akkor az ujj menés közben érinti a padlót. Ha nem érinti, vagy egy bizonyos távolságra helyezkedik el a harmadik ujjtól, azt jelenti, hogy el akarunk határolódni az érzelmeinktől. Ha a második ujj hosszabb, az vezetői tulajdonságokra, képességekre utal. Ha a második ujj a leghosszabb, azt jelenti, hogy független, konzervatív személyiség vagy, aki uralkodik az érzelmei felett. Jól boldogulsz az orvostudományok és a tudományok területén. Ellenben, ha a második ujj rövid azt jelenti, hogy az ezzel rendelkező személyek szeretik a harmóniát, a békességet, és nem erőltetik másokra a véleményüket.

Középső ujj: ha a középső ujj nagy, az kiszámíthatatlan, vehemens természetre utal, amelyik bármelyik percben képes robbanni. A kínaiak a harmadik ujjal társítják az erőt, az energiát, az akaratot. Minél hosszabb az ujjad, annál jobban érvényesülsz a karriered során. Perfekcionista vagy, képes vagy mindent megtenni a céljaid érdekében, ugyanakkor fennáll a veszélye annak, hogy a karrier hajszolása miatt háttérbe szorítod a családot és a barátokat. Ha kicsi a középső ujj azt jelenti, hogy élvezed az élet örömeit, szeretsz lazítani, és nem vagy aggódó típus. Mások lustasággal vádolhatnak, ám neked az a válaszod, hogy az élet rövid és örülni kell neki.

labak1

Negyedik ujj: a szerelmi kapcsolatokhoz köthető. Ha egyenes és hosszú, azt jelenti, hogy a család kulcsfontosságú szerepet játszik az életedben. Nagyon jó hallgató vagy, nagy a lelked, és nehezen viseled, ha hiányzik a harmónia a családból. Nagyon nehezen tudod megállni, hogy érzelmileg ne ártsd bele magad mások dolgaiba. Ha rövid az ujj azt jelenti, hogy a család és az emberi kapcsolatok kevésbé fontosak számodra.

Kisujj: ha képes vagy mozgatni a kisujjadat a többi ujjaktól függetlenül, azt jelenti, hogy impulzív, kalandvágyó, sármos vagy, szeretsz flörtölni. Ha nem tudod mozgatni a kisujjadat a többitől függetlenül, azt jelenti, hogy rutinos, lojális alkat vagy. Ha az ujj nagyon rövid az játékos, szórakoztató gyermekkorra utal.

Ha széles a lábad az dolgos jellemre utal, erős családi értékekkel és közösségi gyökerekkel. Ha keskeny a lábad az csendes, szégyellős típusra utal, aki nem akarja felhívni magára a figyelmet. Ha a lábujjaid hosszúak, azt jelenti, hogy a világ gondolkodóinak sorába tartozol, ugyanis az íróknak, filozófusoknak és a nagy vezetőknek hosszú lábujjai voltak és vannak.

forrás

Ezt láttad már?

15 szórakoztató mesefilmes baki, ami felett valószínűleg Te is elsiklottál korábban

Az ember talán azt hinné, hogy egy teljes egészében számítógépes technikával legyártott animációs film esetében …

error: