loading...
Kezdőlap / Érdekes / Mosogatószert és sütőport kever össze egy edényben. A legklasszabb dolgot csinálja, amit valaha láttam!

Mosogatószert és sütőport kever össze egy edényben. A legklasszabb dolgot csinálja, amit valaha láttam!

Mindenki felkészült a nyárra, a forró délutánokra? Ezekben a napokban vétek a négy fal között ülni, persze a tűző napon sem szabad tartózkodni, de egy nagy fa árnyékában már kellemesen lehet élvezni az időt, és ezt a gyerek is tudják.

39960_share

Éppen ezért a legjobb, ha az apróságokat meglepjük valamivel. Biztosan minden gyerkőcöt levesz a lábáról a szappanbuborék-fújás, ami minél nagyobbra sikerül, annál óriásibb az öröm. A szülőknek a legjobb ebben, hogy nem is kell pénzt kiadjanak, hiszen odahaza is elkészíthetik.

Ehhez szükségünk lesz:

– 230 ml folyékony mosogatószerre
– 2 evőkanál kukoricakeményítőre, vagy 1 kanál guargumiból készült lisztre
– 1 evőkanál sütőporra
– 16 bögre vízre
– 2 darab pálcára
– gyapjúfonalra
– nehezékre

Így készítsd el:

Keverjük össze az alapanyagokat, majd adjuk hozzá a vizet. Ismét alaposan keverjünk egyet az egészen. Ha ez kész, hozzáfoghatunk a buborékfújó eszköz elkészítésének: A két bot, vagy pálca végére rá kell erősíteni a madzagot, érdemes egy alátétet használni nehezéknek, ahogy az alábbi videóban is látható.

Már csak annyi a dolgunk, hogy a szerkezetet mártsuk bele a keverékbe, és jöhet a hangos szórakozás, ami még a felnőtteket is elbűvöli.

Ezt láttad már?

30 megdöbbentő kép, ami megmutatja, hogyan néznek ki az ételek, még mielőtt betakarítják őket

Mindennapi étkezésünk szerves részét képezik, ám legtöbbször mégsem tudunk róluk nagyon semmit. Hogy ezt egy …

loading...
error: