loading...
Kezdőlap / Képek / Nem engedte meg, hogy a férjét lekapcsolják a gépekről, pedig mindenki ezt tanácsolta… 3 hónap elteltével felébredt a férfi a kómából!

Nem engedte meg, hogy a férjét lekapcsolják a gépekről, pedig mindenki ezt tanácsolta… 3 hónap elteltével felébredt a férfi a kómából!

2011 július 11 a nap amikor Matt és felesége Danielle Davis élete örökre megváltozott. Matt-nek súlyos motorbalesete volt 9 napig volt élet halál között. Csodával határos módon életben maradt, de olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy az orvosok 10 % esélyt sem adtak neki a felépülésre… Sőt azt tanácsolták a feleségének, hogy kapcsolják le a gépről, így könnyebb lesz mindenkinek. A lány nem értett egyet az orvosokkal, hitt benne, hogy a férje igenis fel fog épülni és Ő ezért mindent meg is fog tenni! 3 hónap elteltével a férfi felébredt a kómából és az állapota szépen lassan javulni kezdett. Amikor az állapota lehetővé tette felesége haza is vitte a kórházból és 0-24 óráig ápolta a férjét a hét minden napján. Etette csövön keresztül, pelenkázta, fürdette, hogy megakadályozza a fekélyeket. Matt állapota fokozatosan javult szerető feleségének hála. Napjainkban újra szeretetben élhetik a közös életüket.forrás

Ezt láttad már?

Zseniális vagy inkább őrült ötletek? Döntsd el Te! (22 kép)

Azt mondják, a zsenit csak egy nagyon vékony hajszál választja el az őrülttől. Minden forradalmi …

loading...
error: