loading...
Kezdőlap / Kreatív / Szedett egy zsák tobozt az erdőből, majd elképesztően szépet készített belőlük!

Szedett egy zsák tobozt az erdőből, majd elképesztően szépet készített belőlük!

Lassan itt az adventi időszak, és bár az időjárás inkább tavaszias, a szívünkben azért kezd belopakodni a téli ünnepi esték hangulata.

fenyotoboz

Készítsünk adventi koszorút, ablak- és ajtódíszt, vagy karácsonyfa dekorációt. A fenyőtoboz kiváló kellék lehet bármilyen ünnepi dekoráció elkészítéséhez.

Az alábbiakban számos példát találhatunk arra, hogyan használjuk fel a fenyőtobozt. Készítsük el bármelyik ötletes dekorációt, sőt lepjük meg a barátainkat is az adventi időszakban egy kedves ajtódísszel.

1. Karácsonyi girland – csupán kendercérnára és egy pár tobozra lesz szükségünk hozzá. Díszíthetjük a természetes girlanddal a lakás bármilyek szegletét.

toboz1

2. Hóborította gyertyatartó – a befőttes üveg dekoráláshoz válasszunk kisebb tobozokat, a végén pedig fújjunk rájuk egy kevés hó spray-el.

toboz2

3. Színes felakasztható díszek – kössünk a tobozokra egy-egy színes, vékony szalagot, így bárhová felakaszthatjuk az ünnepi hangulat fokozása érdekében.

toboz3

4. Téli koszorú – itt csak a fantázia szab határt. Minél több színes termésre lesz szükségünk, egy moha koszorú alapra, és egy ragasztópisztolyra.

toboz4

5. Kis karácsonyfák tobozból – ültessük be a tobozokat egy kisebb cserépbe, majd a tetejükre ragasszunk egy-egy méretes ezüst csillagot. Jöhet is a karácsony!

toboz5

6. Toboz-bagoly – ennek a gyerekek fognak a legjobban örvendeni. Vágjuk ki filcből a bagoly-alkatrészeket, és egy ragasztópisztoly segítségével rögzítsük a tobozra.

toboz6

7. Színes tobozok – fújjuk le a tobozokat különböző színű festékspray-el, majd száradás után helyezzük őket egy nagy üvegbe. Remek asztali dekoráció.

toboz7

 

8. Óriási karácsonyfa – számos tobozra lesz szükségünk. Ragasszuk őket fenyőfa formában egymásra.

toboz8

9. Toboz tündérek – színes filc segítségével készíthetünk akár tündért, télapót, de a napkeleti bölcseket is megformázhatjuk.

toboz9

10. Egyszerű és elegáns karácsonyi dísz – a karácsonyfa legszebb éke lehet, és gyorsan elkészíthető.

toboz10

11. Asztali dísz – egy nagy vázába vagy kaspóba helyezzünk el egymáshoz ragasztott tobozokat.

forrás

Ezt láttad már?

Apró, tündéri tetoválások, amiket te is azonnal akarsz majd magadnak

Az elmúlt bő egy évtizedben a tetoválások megítélése pozitív változáson esett át, még kis hazánkban …

loading...
error: