loading...
Kezdőlap / Érdekes / 11 kocsmai trükk, amivel bármikor legombolhatod kicsit a haverokat

11 kocsmai trükk, amivel bármikor legombolhatod kicsit a haverokat

Hétvégi összeröffenésre készülsz a haverokkal? Szeretnéd megviccelni őket, esetleg egy kis pénzt is kiszedni a zsebükből? Akkor neked az alábbi kockázatmentes kocsmai trükkökre van szükséged, melyekkel tulajdonképpen borítékolható a siker. Mutatjuk, hogyan és mit kell tenned…

1.  Pénzkihúzás felfordított üveg alól úgy, hogy a palack ne dőljön fel.A trükk lényege: ütögetni kell az asztalt, és közben finom, folyamatos mozdulattal kihúzni a pénzt.
2.  ,,Élére” állított tojás.A trükk lényege: szórjunk egy kis sót az asztalra, majd fúrjuk bele a tojást. A sószemek megtartják majd, mintha csak egy tojástartóba raknánk.
3.  Üveggolyó felszedése és belerakása egy pohárba, anélkül, hogy az üveggolyóhoz, vagy az ominózus pohárhoz érnénk.A trükk lényege: fogjunk egy borospoharat, majd gyors körkörös mozgásokkal emeljük fel a golyót, végül engedjük bele a pohárba.
4.  Érme éltüntetése.A trükk lényege: kell az asztalra egy pohár, egy érme, illetve egy kancsó víz. A feladat ezúttal, hogy el kell tüntetni az érmét az asztalon látható dolgok segítségével úgy, hogy az érme nem hagyhatja el az asztalt. Helyezzük az érmét a pohár alá, majd nemes egyszerűséggel töltsük rá a vizet a kancsóból. Ha a haverunk nem ismeri a trükköt, akkor gyakorlatilag biztos, hogy nyert ügyünk van.
5.  Egyik pohár elhúzása anélkül, hogy a papírpénz leesne a tetejükről.A trükk lényege: ügyeljünk rá, hogy félbehajtott papírpénzről legyen szó, ezután csak annyi a dolgunk, hogy egy pénzérmét tegyünk a belsejébe úgy, hogy ne látszódjon, majd végignézzük, amint a barátaink ámulnak a ,,varázslatunkon”.
6.  Pohár peremén túl helyezett érme, egy kártyalap segítségével.A trükk lényege: a púposra töltött pohár tetejére helyezett kártyalap a vízzel érintkezve olyan stabil tartást ad, hogy nyugodtan a szélére helyezhetünk egy súlyosabb érmét is, gond nélkül megtartja majd.
7.  Vízfelszínen fennmaradó gémkapocs.A trükk lényege: igazából sehogy máshogy nem lehet kivitelezni, ha a kezünkkel próbáljuk meg belerakni, akkor megtörjük a vízfelszínt és a gémkapocs elsüllyed, ezzel a módszerrel azonban biztos a siker.
8.  Szerezd meg a pohár belsejébe rakott pénzt anélkül, hogy a gyufaszálhoz érnél, vagy elmozdulna a helyéről.
9.  Vízzel töltött pohár felfordítása anélkül, hogy egy csepp is kicsurogna belőle.A trükk lényege: csak egy papírlapra lesz hozzá szükségünk, és már csak azért is nagy valószínűséggel nyert ügyünk van, mert nem valószínű, hogy a barátunk egyáltalán megpróbálná… ?
10.  Pohár felemelése anélkül, hogy hozzáérnénk.A trükk lényege: mindössze egy gyufaszálra és egy lufira lesz hozzá szükségünk. Dobjuk a pohár belsejébe az égő gyufát, majd a helyezzük a tetejére a lufit, és várjuk meg amíg a vákuum valamennyire beszippantja. Ezután bátran felemelhetjük a poharat anélkül, hogy hozzáérnénk.

forrás

Ezt láttad már?

23 kép, ami bizonyítja, hogy az idő vasfoga egy könyörtelen pusztító

Bár legtöbbször fel sem tűnik, az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, rongál, amortizál. Időnként azonban …

loading...
error: