loading...
Kezdőlap / Érdekes / 15 szórakoztató mesefilmes baki, ami felett valószínűleg Te is elsiklottál korábban

15 szórakoztató mesefilmes baki, ami felett valószínűleg Te is elsiklottál korábban

Az ember talán azt hinné, hogy egy teljes egészében számítógépes technikával legyártott animációs film esetében nem lehet hibázni, hiszen az animátorok bármikor képesek korrigálni (még utólag is) a jeleneteket és helyrehozni az apró-cseprő bakikat. Ez többé kevésbé így is van, ám ne felejtsük el, hogy ők is csak emberek, és amit még ők maguk, vagyis a film készítői sem vesznek észre, azt nehéz korrigálni. Márpedig még a legnépszerűbb rajzfilmekben is akad ilyen bőven…

1.  L’ecsóA jelenet elején Remy egy gusztustalanul koszos leveses edényt pillant meg, majd mikor hozzákezd az ízesítéséhez, nem csak a leves válik étvágygerjesztőbbé, de a kosz is eltűnik az edényről. Ez aztán a csoda fűszerezés!
2.  Végre otthon!Hirtelen árzuhanás. Az egyik jelenetben még 2,00 / 3,75 / 7,65 olvasható az árcímkéken, a következőben már 1,99 / 1,99 / 1,50.
3.  JégvarázsKöddé váló Olaf.
4.  Shrek a vége, fuss el véleSzempillantás alatt átöltöző háttérszereplő.
5.  Szörny EgyetemAblak volt, nincs.
6.  TrollokSemmiből előtűnő kar.
7.  Jégkorszak – A nagy bummManny agyarainak a mérete és a közöttük található távolság többször is változik a film közben. Hiába, mindig is tudtuk, hogy Manny különleges!
8.  Gru 2.Köddé vált játszóház.
9.  Gru 2.Teleportáló termoszok.
10.  A kis kedvencek titkos életeSzellőző a semmiből.
11.  A kis kedvencek titkos életeEbben a jelenetben először Max bilétájának a jobb oldalán láthatjuk a pórázt, majd egy szempillantás alatt hirtelen átkerül a bal oldalára.
12.  Zootropolis – Állati nagy balhéEnnek a jelenetnek az elején a számítógép monitorja még kitakarja Bellwether kisasszony arcát, ám a következő jelentre
a monitor hirtelen eltűnik.
13.  Zootropolis – Állati nagy balhéEnnél a jelenetnél a kávésbögre színe változik meg varázsütésre.
14.  Zootropolis – Állati nagy balhéEnnél a jelenetnél Judy (elvileg) nem tud mozogni, mert a betonba ragadt a lába, ám ez nem akadályozza őt meg abban, hogy a következő jelentben hirtelen elforduljon balra.
15.  VaianaKöddé váló falevél.

forrás

Ezt láttad már?

23 kép, ami bizonyítja, hogy az idő vasfoga egy könyörtelen pusztító

Bár legtöbbször fel sem tűnik, az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, rongál, amortizál. Időnként azonban …

loading...
error: