loading...
Kezdőlap / Életmód / 19 évnyi boldog házasság után, a férj rájött, hogy a felesége valójában egy férfi volt

19 évnyi boldog házasság után, a férj rájött, hogy a felesége valójában egy férfi volt

Ennek a párnak tökéletes házassága volt, mielőtt a sötét titok ki nem derült. 19 év házasság után a férj rájött, hogy a felesége valaha egy férfi volt. Nem tudta volna elviselni ezt a tényt, ezért úgy döntött, hogy elválik.

Antwerpen, a hely, ahol a romantika Kezdődött

valojaban-ferfi10

Jan és Monica a 90-es években ismerkedtek meg. Mónica bébiszitter volt Jan testvérei házában. Mivel Mónica Indonéziából származott, ideiglenes munkavállalási vízummal dolgozott Belgiumban.

Házasság

valojaban-ferfi12

1993-ban a 64 éves Jan megkérte Monica kezét. Ez a házasság először bizonyos jogi akadályokba ütközött, de végül minden rendben volt.

Kétségek Monica személyében

valojaban-ferfi11

A belga bevándorlási hatóságoknak kétségei voltak Monica személyazonosságával kapcsolatban, és volt néhány ide vonatkozó jogi kérdése a születésével és a papírjaival kapcsolatban.

Majdnem tökéletes feleség 

valojaban-ferfi9

Jan azt mondta, hogy nagyon boldog a feleségével, és hogy Monica mindig nagyon jó anyja volt az előző házasságából született két gyermekének.

A boldog élet

valojaban-ferfi8

Miután elvált első feleségétől, Jan kapcsolata nagyon boldog volt Monicával. Tele voltak szeretettel és tisztelettel egymás iránt, soha nem mutatott semmilyen férfias viselkedést a során hosszú házasságuk során.

Örömök

valojaban-ferfi13

Jan azt mondta, nagy jól főzött, és hogy csábító volt az intim élet.

Látogatás Indonéziába

valojaban-ferfi7

Egyszer, amikor ellátogattak Monica szülővárosába, az unokatestvére feltárta titkát. Ő férfinek született.

Megdöbbentő igazság

valojaban-ferfi6

Amikor Jan kiderítette a titkot, minden kezdett neki összeállni. Emlékezett arra, hogy Monica igazából soha nem akart gyerekeket, ami teljesen beleillik a képbe. Sejtette, hogy a lány eljátszotta havi baját is.

Kettős élet

valojaban-ferfi5

Jan kezdett rájönni Monica titkaira. A közelmúltban látott egy fiatal meztelen férfit Monica számítógépén és a fia azt mondta neki, hogy egyszer látta Monicát egy szórakozóhelyen. Ezek a tények egy új értelmet nyertek.

Ügyek

valojaban-ferfi1

Talált még üzeneteket is más férfiaktól a számítógépén, mielőtt unokatestvére megosztotta a titkát vele.

Szembesítés

valojaban-ferfi2

Miután Jan összegyűjtötte a bizonyítékokat, Monica elé állt, hogy erősítse meg az összes kétségét vele szemben. Azt mondta neki, hogy ő férfinek született, majd átoperáltatta magát.

Következmények

valojaban-ferfi3

Jan ezután pszichiátriai kezelésre járt. Monica története után sokkos állapotba került és újraértékelte élete elmúlt 19 évét. Azt is kérte, hogy semmisítsék meg a házasságukat.

Válás

valojaban-ferfi4

Bár Jan azt gondolja, hogy át lett verve, ez a pár még mindig együtt él, mivel a bíró elutasította a kilakoltatási kérelmet Monica ellen

forrás

Ezt láttad már?

30 megdöbbentő kép, ami megmutatja, hogyan néznek ki az ételek, még mielőtt betakarítják őket

Mindennapi étkezésünk szerves részét képezik, ám legtöbbször mégsem tudunk róluk nagyon semmit. Hogy ezt egy …

loading...
error: