loading...
Kezdőlap / Érdekes / 21 személy, akinek hála új szintre lépett az emberi hülyeség

21 személy, akinek hála új szintre lépett az emberi hülyeség

A mindennapi rohanásban bizony elkerülhetetlen, hogy a figyelmetlenségünkből adódóan olykor elkövessünk néhány hibát. Odaégetjük a húst, elhagyjuk a lakáskulcsunkat, vagy éppen égve felejtjük a villanyt, amikor eljövünk otthonról. Ezek apró-cseprő baklövések, melyeket többé-kevésbé, de mindannyian elkövetünk életünk során. Az alábbi 21 ember, pontosabban az ő kunsztjaik természetesen össze sem hasonlíthatók mindezzel, ők ugyanis már nagyban játszanak ha a balszerencséről és a kellemetlen félreértésekről van szó…

1A szuveníres talán még azóta is röhög a markában… ?
2,,A barátnőm megkérdezte, hogy miért világít a ,,NO” jel ezen a kapcsolón…”Akinek esetleg nem lett volna világos, ez az ,,ON” jel, csak fordítva nézte a drága… ?
3,,A barátnőm nem akarta elveszíteni a kulcsokat a lakathoz, szóval gondolta, ez lesz a legjobb megoldás…”
4,,Nem éreztem magam valami jól, úgyhogy megkértem a barátomat, hogy hazafele ugorjon be nekem egy lázmérőért a szupermarketbe. Ezt sikerült hoznia…”
5,,A feleségem felbontotta a névnapjára kapott új USB töltőt…” – tiszavirág életű volt… ?
6,,A barátom úgy gondolta, hogy gyorsabban megszárad majd a kedvenc pólója, ha bedobja pár percre a mikróba…” – nem volt bölcs döntés… ?
7,,Én és a barátnőm úgy döntöttünk, hogy megmérkőzünk, melyikünk a jobb szakács. Másnap ez a látvány fogadott, mikor hazaértem a munkából…megkérdeztem, hogy mit csinál, azt mondta, steaket. Diszkvalifikáltam őt a szakácsversenyünkből.”
8,,Arra értem haza a munkából, hogy a feleségem ezeket a kekszeket falatozta jóízűen. Nem volt szívem neki szólni, hogy ezek a kutya jutalomfalatjai.”
9,,Első közös horgászat a haverom feleségével…”Valószínűleg az utolsó is… ?
10,,A barátnőm küldte ezt a képet, mert tudni szerette volna, hogy ez-e a HDMI kábel…”Nem is tudom, miből gondolja… ?
11,,151 centi magas vagyok, a barátom majdnem 190. Megkértem őt, hogy szerelje fel végre a tükröt, amit hónapokkal ezelőtt vásároltam. Nem volt felhőtlen az öröm…”
12,,Feleségem új elemeket vett a távirányítóba, majd meglepődve jelezte, hogy mióta kicserélte őket, egyáltalán nem reagál semmire. Megkérdeztem tőle, hogy jól rakta-e be az elemeket, mire ezt a választ adta: ,,szerinted hülye vagyok?!”
13,,Megkértem a férjemet, hogy vágja fel nekem az avokádót. Gondolom nem sokat látott még életében…”
14,,A feleségem munka után leültetett az étkezőasztalhoz, és számon kérte rajtam, hogy mióta drogozok a háta mögött. Azt mondta, ha őszinte leszek, akkor még megmenthetem vele a házasságunkat. Mivel teljesen tanácstalan voltam, megkérdeztem, hogy miből gondolja egyáltalán, hogy én drogozok?! Azt mondta, ezt találta a nadrágom zsebében…”A hölgyek kedvéért mondjuk, hogy ez egy guminyomás mérő… ?
15,,Mondtam a férjemnek, hogy tegye valahova a konyhába a frissen mosott törülközőket, majd később elpakolom. Ide sikerült tennie…”
16,,A nővérem menstruált, és megkérte a férjét, hogy hozzon neki valamit hazafele, mert minden elfogyott otthon. Ezzel sikerült hazaállítania…”
17Nincs is jobb, mint amikor apuka csomagolja a szendvicset a gyerekeknek… ?
18,,Dolgozni voltam, és a férjem gondolta meglep azzal, hogy elmosogatja a tányérokat, hogy nekem már ne kelljen vele fáradnom…nem kérek több ilyen meglepetést.”
19,,A kedves férjem, és az élete első saját készítésű süteményei.”
20,,Megkértem a barátnőmet, hogy rakja a tüzet, amíg elugrok WC-re. Erre értem vissza…”
21,,Félreérthetetlen jele annak, hogy a drága férjem sütni próbált magának valami finomat…”Igen, ez a leszerelt füstérzékelő… ?

forrás

Ezt láttad már?

23 kép, ami bizonyítja, hogy az idő vasfoga egy könyörtelen pusztító

Bár legtöbbször fel sem tűnik, az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, rongál, amortizál. Időnként azonban …

loading...
error: