loading...
Kezdőlap / Egyéb / 21 vicces baki, ami bizonyítja, hogy a mesefilmekből teljesen hiányzik a logika

21 vicces baki, ami bizonyítja, hogy a mesefilmekből teljesen hiányzik a logika

1. ?

  

2. Úgy tűnik, hogy Rák úr még a szemén is hall.

  

3. Azért ez elég beteg, nem?! 4. A legnagyobb formák: már Jézus születése előtt is ünnepelték a karácsonyt… ? 5. Mindig azt hittük, hogy a Simpson gyerekeknek csak a hajuk olyan extravagáns, közben kiderült, hogy igazából a koponyájukkal nem stimmel valami. 6. Minden tiszteletem a Pindúr Pandúrok Puszedlijének, aki ujjak nélkül is profin bánik az evőpálcikákkal, miközben én meg még 5 ujjal is megszenvedem a használatukat. 7. Egy kutya aki, pórázon sétáltat egy másik kutyát? Nem beteges ez kicsit?! ? 8. Vajon mi a búbánatos f****rt nem jönnek ki a ketrecből?! ?

  

9. Donald kacsa egész nap gatya nélkül, egy szál pulcsiban járkál, bezzeg amikor lekerül róla az a pulcsi, akkor adja az ártatlan szemérmeskedőt…?

  

10. Ez már kimeríti a kannibalizmus fogalmát, nem?! 11. Mini egér, az egér, aki fél az egerektől. LOL. 12. Egész nap pucéran rohangálnak a világban, de amikor a strandra mennek, akkor felöltöznek…? 13. A Hamupipőke egyik érdekes dilemmája: senkinek sincs azonos méretű lába Hamupipőkével az egész kib***ott királyságban?! 14. És ha már itt tartunk: ha olyan piszkosul tökéletesen illeszkedett, akkor mégis hogyan eshetett le a lábáról?! ? 15. Miért nem bújik ki belőle?!?

  

16. Talál egy random halott csajt az erdőben és mit csinál? Na mit? Persze, hogy lesmárolja.

  

17. Spongyabob logika: buborékot fúj a víz alatt, egy akváriummal a fején. 18. A mesefilmek egyik általános tanulsága: nem létezik a gravitáció mindaddig, amíg le nem nézel és rá nem jössz, hogy szarban vagy. 19. Talál egy retkes kunyhót az erdőben, erre mit csinál?! Kitakarítja. 20. Egy darab ujjuk sincsen, mégis kő-papír-ollóval döntik el a vitát. Respect. 21. Vajon mit is borotvál pontosan Tapsi Hapsi?! ?

forrás

Ezt láttad már?

15 ember, aki utólag döbbent rá, hogy rosszul csinálta, amit csinált

1. ,,Csak a föld alatti garázsommal szerettem volna hencegni a rokonoknak, de kiderült, hogy gombnyomásra …

loading...
error: