loading...
Kezdőlap / Életmód / Az ásvány karkötők stílust és gyógyhatást kölcsönöznek viselőjének

Az ásvány karkötők stílust és gyógyhatást kölcsönöznek viselőjének

Sok nő szereti magát stílusosan feldíszíteni, de nem csak szűk családi körben vagy nagyobb tömegek előtt, hanem otthoni egyedüllétük során is. Ilyenkor általában olyan ékszereket viselnek, amik nem kimondottan hivalkodóak, feltűnőek vagy társadalmi hovatartozást fejeznek ki.

Az ásvány karkötők tökéletesen megfelelnek a fent említett igényeknek és elvárásoknak, mert nem hivalkodóak, mégis képesek kiegészíteni egy stílusos ruhát, attól függően milyen színösszetételű ásványt választunk. Mivel rengeteg ásvány ékszer közül válogathatunk, ezért biztosan találunk az adott esztétikai ízlésünkhöz megfelelő darabot. Ha elegáns, ünnepélyes alkalomból öltözünk fel, akkor fényesebb, feltűnőbb darabot válasszunk. Otthoni használat során szolidabb, kevésbé pompázó ásvány karkötőt válasszunk.

A másik nem elhanyagolható momentum ezeknél az ékszereknél a spirituális tulajdonságukban gyökeredzik. Sok ezotériával foglalkozó ember szerint ezek az ásványok képesek gyógyítás kifejtésére, attól függően, hogy jáde, ametiszt vagy egyéb népszerű ásványt teszünk a problémás felületre. Sok interneten fellelhető szakirodalom foglalkozik az ásványok katalogizálásával, rendszerezésével és alkalmazásával. Akit jobban érdekel ez a téma, annak ajánlott egy ásvány lexikon elolvasásával jobban megbizonyosodni a gyógyító hatásuk sikerességéről.

Ezt láttad már?

Amikor ez a lány kilenc éves lett, az anyja úgy döntött, hogy amputálják a lábát. Ami 15 évvel később történt, senki sem gondolta volna, hogy lehetséges.

Oksana Masters élete a legtökéletesebb példa arra, hogy a megfelelő emberek segítségével, önbizalommal és végtelen …

loading...
error: