loading...
Kezdőlap / Videók / Videó és zene letöltés Youtuberól

Videó és zene letöltés Youtuberól

Ha az oldalon megtetszett valamelyik videó és többször is megakarod nézni offline, hogy ne fogyjon az adatkereted, akkor nincs más dolgod, mint keresni egy Youtube letöltő oldalt és a videó linkjének kimásolásával és beillesztésével letölteni a videót.

Az adott letöltő oldal nem csak az oldalon található Youtube videók letöltésére alkalmas, hanem a Youtubeon található összes állomány letöltését lehetővé teszi, legyen az zene vagy videó.

Ajánlom a következő youtube letöltés oldalt, ahol úgy is letölthetünk videókat és zenéket, hogy beírjuk a kereső mezőbe az általunk kedvelt zenét vagy videót és a kereső gombra való kattintást követően listázza az összes kereső szónak vagy kifejezésnek megfelelő videót.

Miután kilistázta a tartalmat, kattintsunk az általunk kiválasztottra. miután betöltötte a videó adatlapját, válasszuk a nekünk megfelelő zene vagy videó formátumot és máris indul a letöltés. Letöltés után egy arra alkalmas programmal elindíthatjuk az audiovizuális tartalmat. Okostelefonra is felmásolhatjuk egy arra alkalmas program segítségével.

Ezt láttad már?

Túl csúnyának tartották a szép barátnőjéhez képest… Az átváltozása után mindenkinek leesett az álla!

Brandon és Clara Belle már évek óta egy párt alkotnak és ha jobban megnézzük őket, …

loading...
error: